Ahoj, tak jsem si to všechno přečetla, něco z toho mi snad pomůže. Není pravda, že to řeším až teď, řeším to minimálně v hlavě celou mateřskou. Nic moc víc dělat nemůžu, mladší ještě nechodí do školky a hlídání nemám. Přes den se snažím věnovat dětem a večer jsem moc unavená na to, abych něco studovala, hlava už nepřijímá.. Před MD jsem pracovala jako asistentka ředitelky, byla se mnou spokojená, jenže mám problém s naší školkou, která je jen do čtyř a tak dlouho bych měla být v práci, plus cesta domů cca 20 min. Manžel vyzvedávat nemůže, končí později. Zkrác. úvazek nepřipadá v úvahu, navíc šéfka coby bezdětná nemá absolutně pochopení pro matky. Co vím, všech navrátilek z MD se zbavila. A tak prostě nevím co s tím, práce je málo a určitě nemusím nikomu vykládat, jak je to s jejím sháněním a se zkrácenými úvazky. K mému vzdělání, no nic moc, mám gympl, pak rok asistentka, pak dva roky v UK, pak pět let asistentka na jednom místě. Umím obstojně anglicky, mám CAE. Maturovala jsem i z francouzštiny, ale to je dávná minulost, teď bych si uměla akorát tak objednat večeři.. ale snad by to šlo oprášit