7krasko, četla jsem, dělala nějaké ruční práce a chodila s kamarádkou ven, kde jsme se dlouhé hodiny bezcílně poflakovaly po okolí (to tedy mělo jistý půvab a občas to bylo dobrodružství). Na kroužky jsem nechodila, jen vždycky krátkodobě a v době, kdy už mě nemusel nikdo doprovázet, našim to vadilo, že stejně nemám ani umělecké ani sportovní nadání a je to zbytečné, odvádí mě to od učení. O víkendech mimo zimu se pak jezdilo na chatu a tam zase - žádný program.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.