| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jak konkretne nemaji casu se jim věnovat? Jak staré děti to jsou? Já mám taky svoji práci, pracuju z domu, časově jsem taky dost napjatá, ale myslím si, že děti nemůžou říct, že by jim chyběla péče rodičů. Svoje povinnosti samozřejmě mají, pomáhat doma musí všichni tři = domácí práce typu vyklidit myčku, vynést odpadkový koš, pouklízet po sobě v pokoji. Ale taky vědí, že když něco slíbím, tak to taky splním. (děti mají slíbený aquapark každou sředu po práci, já pracuji do čtyř, děti přijdou ze školy, napíší úkoly, nachystají tašku na bazén i pro mě, naplní vody s pitím ačekají. ted si toho víc všímám,a opravdu tam potkávám pár rodin s více (i pěti) dětma a vypadají spokojeně, kdežto rodiče kolikrát s jedním nebo dvěma dětma si s nimi neví rady.
Možná je to i tím, že kolem sebe mám dost rodin s více dětma a rozhodně nemůžu říct, že by děti trpěly nedostatkem péče.
Je to ale můj názor, možná by bylo dobré slyšet názor dětí. Asi se jich na to zeptám.
Jinak samo každý má dětí, na kolik se cítí~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.