| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

deniso, jámám děti tři - 10 - páťáka se spoustou kroužků, co se chystá na gympl,skoro šestiletou předškolačku s adhd a 2,5 leté hooodně akční batole, k tomu mám vlastní eschop, chodím denně do práce na 1- 3,5 hodiny, babičky hlídací nemám, manžel normálně chodí do práce..k tomu se ještě starám o kroužek a cizí děti od sousedů - kde mají hlídací babičky, oba tedy pracují.ale jen 8h denně. tak chodí k nám si s námi - potažmo se mnou a mými dětmi hrát.
Je dost času i nato, aby manžel jen s nejstarším když má turnaj jel a já jsem doma s mladšíma a zatím co on, se věnuje a podporuje nejstaršího, věnuju se já doma mladším.. když má turnaj tady u nás, jdeme se podívat všichni jak hraje... fakt to není o čase.. den má opravdu 24hodin a víc mít nebude.. ale je to spíš o tom, jak kdo chce se dětem věnovat a jak si to umí zorganizovat..
kdybych seděla doma, zatím co děti jsou v MŠ a ve škole.. tak bych měla doma napiglováno, navařeno, načančáno, nachystáno a podělala si vše v klidu.. nedovedu si představit, že to někdo nezvládá, když nemusí chodit do práce.

přesto že jsem mnohem více vytížená než kamarádka, věnuju dětem mnohem více času a snažím se to tak, aby se dělalo to co baví děti, tvoříme, hrajeme hry stolní na wii, malujeme.. prostě různe.. co zrovna máme chuť, děti si hrajou i samy spolu, někdy nemají chu´t aby si s nimi máma hrála...

a jak už někdo psal, je jedno, jestli si hraješ se dvěma dětmi nebo se čtyřmi nebo třeba s pěti šesti jako já takměr denně

já osobně bych do čtvrtého nešla.. dvě mladší děti jsou hodně náročné.. a vlastně i ten nejstarší a už bych to nedala ani psychicky ani fyzicky.

Finančně bysme to asi nějak dali, šetřím každou korunu.. ale dá se to.. když člověk chce, spousta věcí se dalším dětem nemusí kupovat nová.. a podobně..
Popravdě si užívám každou chvilku a každý vývoj nejmladšího, že máme s mužem na sebe víc času.. atd...

ale pokud bych to měla jako zakladatelka do čtvrtého bych klidně šla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.