| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maargit, tak buď chceš mít 99,9% jistotu, že tvé dítě nemá žádnou trisomii a potom půjdeš na amnio tak jako tak... nebo tak vysokou jistotu mít nepotřebuješ a tudíž ti bude stačit screeningový výsledek 1: čtyři nebo pět nul.
A je úplně jedno, jak by se někdo jiný zachoval na tvém místě, protože nikdo jiný nejsi ty.

Ale abych dostála tvému zadání, tak já osobně bych na tvém místě nešla ani na ten screening, zajímal by mne v cca 13.tt UZ na specializovaném pracovišti od zkušeného diagnostika + totéž v cca 20. týdnu, abych věděla, zda je vše ok morfologicky (např. rozštěp páteře, břišní stěny, srdeční vady...). Na to biochemické čarování bych se vykašlala.
Ale jak píšu, já nejsem ty :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.