Přidat odpověď
Hroudo, já jsem ji slyšela onehdá v nějakém tom diskuzním pořadu s Jílkovou, a stačilo mi, jak se paní projevovala - velmi nesympaticky, nenechávala domluvit, skákala do řeči... nesouhlasím s jejím názorem, že dlouhodobá PP není prospěšná, jestli jsem pochopila správně, děti by dlouhodobě v jedné rodině nenechávala. taky jsem někde vyčetla, tuším opět její názor, ale hledat to teď nechci, že PP není vhodná pro puboše, tj děti 12-14let, kvůli vazbám, které by si tyto děti vytvořili - vyjadřovala se (pokud to tedy fakt byla ona) v tom smyslu, že už to stejně nemá cenu, protože děti se v tomto věku osamostatňují, takže by preferovala internáty a kontakt s rodinou o víkendech. no nevím, jedno dítě v PP učím, rodiče s ní mají dost co dělat, a představa, že ji za 2r šoupnou do jiné rodiny, protože v této již má odslouženo... navíc paní fakt přímou zkušenost s výchovou dítěte nemá, sama dítě v PP pokud vím neměla, ani nemá vlastní děti, což by samo o sobě nemuselo vadit, ale i na mě jsou její názory poněkud radikálnějšího charakteru, a působí víc jako teoretik, který se zhlédnul v zahraničním systému a snaží se něco někam našroubovat.
Předchozí