Nechápu to - on viděl někde v blízkosti fyz. násilí? Bil Tě manžel? Nebo jak došel k závěru, že když Tě bude bít, že dostane, co chce. A kdy začal? Muselo to jít pomalu. Nebo se pletu a hned, když jsi mu nedala, co chtěl, tě surově zbil? Neodsuzuju - ptám se - sama sebe si nedovedu představit, že by mě moje dítě uhodilo, že chce značkové triko a já mu ho dala. Proč jsi nezasáhla na začátku? Styděla ses?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.