jestli myslíš tu vesmírnou stavebnici - kuličkodráhu, tak já ji koupila pod stromeček pro 7dmi letého synovce.. level 2 svítící ve tmě.. on je dost technicky nadaný po mém bratrovi, když jsem to včera ale rozbalila, tak tam bylo napsáno +15 age a těch pididílečků.. asi bude stavět s bráchou :D nicméně švagrová chtěla něco složitějšího, k narozeninám od nás dostal BOFFIN a ten je teda taky až od 8, ale podle manuálu už ho krásné skládá sám.. tak uvidím.. no.. přímou zkušenost nemám, včera sem to ukazovala mému desetiléťákovi a říkal.. jéééé supééér... já bych chtěl taky.. takže počkám na vánoce, až to synovec rozbalí a zkusej postavit a podle toho pořídím případně synovi. tak jsem taky zvědavá na zkušenosti
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.