Ahojte holky,tak jsem vás konečně dočetla ,Antonie já bch vodu aničaj taky nedávala a bud ráda,že tak krásně přibírá,jak už tu někdo psal,dokt neví co chcou,moc je špatně a málo taky .Sem zvědavá co ti řekne ve čvrtek na převážení. Petluše taky nechám prevenar očkovat Jinak nám byl včera měsíc,strašně to letí.Můj je ted s malou ještě venku,tak vegetím u netu a letáků,prostě se konečně flákám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.