Mně to vše přijde takové ode zdi ke zdi.
U nás to není jako u "Svynčinej švagriny", ale jsem moc ráda, kolik holek tady napsalo, že to doma mají
Já si užila jiný žůžo s chlapem, než to, že nevytírá. Ten můj současný sice nevytírá, ano, je to trochu bordelář, on by celkově moc neuklízel, ale zase nakoupí, ale za litr donese domů samé pochutiny...uvaří, ale většinou nějaké novinky, pak musí odjet a ono to kolikrát zčudlo v hrnci...já mám ráda svoji kuchyň sama pro sebe. On udělá jídlo, ale i když se snaží uklidit, není uklizeno. Ale určitě po mně nikdo nevyžaduje teplé večeře, dnes jsem se ani nezabývala tím, co kdo jedl, ale klukovi bude 11. Já si načla francouzské růžové a ať se děje co chce.
U Svynky nevidím nic nenormálního. Můj má kamaráda (věk kolem 50), rozvedený, 2 dcery, maká jak ďas, skvěle vaří, pomáhá dcerám - téměř dospělým, naprosto soběstačný.
Narazil si na netu rusku, stejně starou, naprosto neschopnou, neumí vařit, píct, vadí jí, jen by vymetala boutique ( takhle to ona říká), že se moc stará o děti a za půl roku známosti z něj vypumpovala už zhruba 5.000 Eur. Za celý život odpracovala 2 roky, 3x rozvedená...to je teprve mazec. To, co je u Svynky mi přijde jako hodně běžný model. Chlap zajišťuje prachy a ženská se stará o domácnost. Pokud to není ze strany jednoho partnera hrubě vymáháno "kde je večeře, já chodím do práce...)je to podle mě rozložení pracovních sil...ale třeba patřím taky mezi ty slípky, co chlapovi necpou vysavač...ale já mám proti němu o 80% menší příjem a u 10ti letého dítěte - zdravého si dělám na zkrácený úvazek práci, která fakt není k uživení, takže tak.