Klauri, kamarádka má dceru na škole...kde je školné 50 000kč ročně....přesto hodina matiky probíhala dost podobně. Já sama jsem viděla dost úkolů z matiky......které jsem slečně pomáhala řešit. K učiteli mám jen jedno je to "magor". I s doučováním má holka za 4.
LEtos poprvé....si sepsali ěnjakou petici a žádali o výměnu učitele....takže ti co to podepsali mají někoho jiného...prý to je lepší...kdo to nepodopsal. Má pořád toho cvoka. vlastně an tom vydělalali, v 10lidech se látka mnohem lépe probere.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.