Nic si z toho nedělej:) Já to znám před měsícem jsem taky udělala průšvih v zaměstnání,ale protože mám nějak pořád problém se soustředěním nebo zapamatováním...prostě nevím jak to nazvat,ale abych ti to nebo Vám přiblížila,tak třeba odcházím z domu,ale ještě se vracím jestli jsem vypnula sporák a zamkla a tak...samozřejmě vždy je to ok,ale já jsem snad nemocná nebo co:( A to samé mám v práci...balím pro zákazníky a pak třeba znejistím po dvou dnech a říkám si " sakra a udělala jsem to tak a tak..." Pak jsem z toho akorát na nervy,klepu se co v práci jestli nepřijde reklamace....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.