A je to tak!Každá mince má dvě strany.Znám děti,co se nezastaví skoro před ničím.Bohužel,nikdy žádné dítě nepokousalo psa,takže...Bydlím u dětského hřiště a mrzí mě,že tam vodí pejskaři psíky i zároveň s dětmi.Jim to totiž nedochází,že by to neměli.Je to blbý,ale měli by je "venčit" jinde,brát ohledy na ostatní.Když si vybrali variantu - dítě a pes.Nikdo je nenutil.Myslím,že většína z nich má společný gauč a postel,takže nějaké hřiště,to je nic.Spousta lidí má psa místo dítěte a to je pak těžký.Pochopím takovou senilní babičku,která nemá už nic jinýho,ale lidi v "produktivním" věku a takhle blbnou?stále se mi hlavou honí tento problém,nebot naše ještě mladá babička má dva postelové rozmazlené pejsky(spíše velké hafany) a naše batolící dítě s nimi,to je pro mě naprosto šílená kombinace.Snažíme se po dobrém,ale ti psi pokoušou i své majitele a příšerně žárlí.No,nevím,jak to babičce vysvětlit,že to není to pravé.Nedovedu si představit,že jí malého nechám někdy na hlídání.babičku mám moc ráda,ale dítě víc.Poradí někdo?Přivázat psa nebo dítě?jsou to "její děti" a neustále je omlouvá(i když ji kousnout).Bydlíme kousek od sebe,ale na zahradu nemůžeme.Teda jo,za cenu stálého stresu a štěkání.
Předchozí