Přidat odpověď
withep,
mně to vadí z úplně jiných důvodů než je nějaká "kvalita tvorby", u LM nic takovýho jako tvorba neexistuje.
Přijde mi to jako hrozně blbej vzor - jsem schopná a ochotná akceptovat, že jsou za celebrity pokládané modelky, což ještě za první republiky bylo víceméně ponižující zaměstnání bez společenský prestiže, protože chápu, že je to nutný z hlediska trhu; úspěch nějaký holky z Horní Dolní ve světový soutěži, kde se sice předvádí jak hajtra na trhu je pěkný vzor pro děvčátka, která sypou penízky do kosmetických přípravků, hadříků a plastik. Nemusím s tím souhlasit, ale je to minimálně pro trh užitečný.
Sportovci to samé - ti zas motivují hochy, aby ve volném čase do něčeho kopali a pořád je lepší, když budou kopat do míče než těžkejma botama do lidí a zase to přináší nějaké benefity. Sice už mi není jasný, proč se modelky a sportovci k něčemu vyjadřují a proč by to mělo někoho vůbec zajímat, co si myslí a čím se baví ve volným čase, ale dobře, dejme tomu.
Ale dělat celebrity z Marešů a ještě hůř - z Ornell Štikových - to už mi přijde pekelný a naprosto devalvující. A nevidím za tím ani tu ekonomickou prospěšnost. Leda by případ Ornelly zvýšil poptávku po vasektomii u prachatých strejců.
Předchozí