Tak tak, kdybych si ho chtěla vzít, budu se o jeho morální kvality zajímat, ale takhle? Pokud ten člověk provedl něco nemorálního, budou si vztah k němu muset pořešit jeho blízcí, pokud se dopustí něčeho nezákonného, bude to věc policie a soudů, ale co já s tím? Alraune pokládám za sympatickou dámu, ovšem její knížky se mi nelíbí ani zbla. Ale nebylo by z jejího pohledu lepší, kdybych ji považovala za krávu a přitom její knížky hltala? Byla bych potom ten pokrytec já?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.