| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už dlouho jsem chtěla tuhle diskusi založit. Hodně o tomhle tématu přemýšlím. Jak to máte hozené vy- stěžujete si na odborníky ? Máte potřebu zakládat diskuse a uvádět v nich jméno lékaře. Případně jméno nějaké firmy, která vás strašně naštvala ? Já osobně jsem na stížnosti jakéhokoliv druhu strašně opatrná. Vždycky se snažím myslet na tu konkrétní osobu- co z toho budu mít já, když si postěžuju a jaké to může mít důsledky pro toho druhého. V jakém stavu asi ta konkrétní osoba byla, když se chovala nevhodně a co jsem do toho vnesla já (svoje naštvání apod.). Vlastně jsem si asi na nikoho jménem nepostěžovala, nebo teď si nevzpomínám. Ale je to celkem častý jev na internetu a mě to upřímně děsí. Když si představím, že jedna kritika může někomu výrazně omezit obchod, někdo může přijít o práci. Když si představím, že ten, kdo se ke mně choval nehorázně možná ten den zažil něco strašného, má třeba doma někoho nemocného. Vím, že internet je od toho, aby se lidi mohli vyjádřit, ale ta anonymita s sebou často nese nespravedlivá nařčení.

Jak to máte vy ? Přemýšlíte do důsledků než něco napíšete ? Rozhodujete se, zda uvedete jméno konkrétního doktora, obchodníka atd. ? Nebo o tom vůbec nepřemýšlíte ? Už jste si na někoho písemně stěžovali ? Za mě- muselo by to být brutální pochybení,většinou své názory projevuju na místě, lékaři nebo prodavačce je řeknu do očí.

Hádám, že bude bohatá diskuse. Nikoho nekritizuju, jenom konkrétně tohle patří do mé internetové etikety. Těším se na vaše příspěvky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.