| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Napsala jsem konkrétní jméno, pod svým plným občanským jménem (jako že se k tomu hlásím se vším všudy). Byla to záležitost stará několik let a kompetentní osoby se tím odmítly zabývat. Neviděla jsem jinou možnost - dotyčné osobě mezitím sedli na lep další lidi a neviděla jsem, jak je jinak varovat.

Jinak pokud mi například v porodnici řekli "jo vy sháníte dítě, protože vám řekli, že ho do půl hodiny přivezou a uplynula hodina a čtvrt a dítě nikde? No já myslela, že chcete něco důležitýho, to bych od těch rozestlanejch postelí neodcházela.." :-© - tak jsem jméno nenapsala jen proto, že jsem ho nevěděla, jinak bych neváhala. Pokud tohle sestra řekne ženský dvě hodiny po porodu, tak mě fakt nezajímá, co se jí ten den přihodilo, páč se chová jako kráva a bylo by fajn, kdyby si to uvědomila a laskavě s tím přestala. ~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.