| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S dcerou které je 15 let jsme byly nakupovat a koupily jsme pro ni u Vietnamců nové džíny. Zkusila si je v kabince a řekla že jsou ji dobře. Když je doma oblékla tak jsem viděla že jsou ji moc dlouhé. Řekla jsem ji že ji je založím nebo zkrátím, ale ona nechce, prý se ji to takhle líbí. Už je měla na sobě několikrát venku, nohavice courá po zemi a podrážkami bot si po nich šlape, má je mokré a špinavé od bláta, umím si představit jak budou za chvíli konce nohavic roztrhané. Do školy je nenosí, nosí je jen když jde ven, třeba do obchodu nebo někam s kamarádkami. Říká že se ji to líbí, že je to styl oblékání. Mně to připadá že dělá trochu ostudu mně, že ji nechám chodit s takovými kalhotami, že to vypadá jako že ji nedokážu obléci slušně. Mám ji nechat takové ucourané džíny nosit?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.