Veveru - nemám kam jít. Maximálně k našim na barák, ale to je 10 minut cesty odsud.... Taˇkovi sice vzali řidičák a dostal podmínku, ale už ho má zpátky, ale ségra se stýká se špatnými lidmi a tady už mám strach jelikož u nich bydlí. Bojím se jak by mě pošnil a věřili by spíš mu než mě. Je policajt, takže má větší moc.... Jsem moc snadno zlomitelná a citlivá, teď už v tom vidím velký problém...........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.