| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

holka jako bych to psala já před rokem a půl. našla jsem sílu a od svého manžela jsem odešla. také mi vyhrožoval, že mě bude tahat po soudech, že zařídí abych nedostala děti atp. oháněl se střídavou péčí a když jsem podotkla že by tedy bylo dobré, aby uměl děti alespoň vykoupat a přichystat ke spánku, tak mi řekl, že si vezme chůvu. podle něj jsem byla nula, nicka co přišla s holou prdelí. vzdělání mám stejné jako on, ale podle něj jsem blbá atp. prostě ponižování. no a nakonec si děti ani nebere, a kontakt je pouze na jeho rodičích. před komisi mě už také dostal, ale nic mi nikdo neprokázal, takže za blbce je na konec on. Jsem moc ráda, že jsem odešla, je mi blaze. tvůj manžel se rozhodně nechová normálně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.