| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

netvrdím, že je to zakladatelky vina, ale velmi záleží i na tom, jestli sebou necháš manipulovat. Mám také doma manipulátora. Když jsem odjela do obchodu pro nějaké nářadí, které on narychlo potřeboval, nadával na celý dům i před sousedy, že jsem kurva apod. Proč už nejsem zpátky. Když jsem přijela a zjistila stav věcí, řekla jsem, že jsem potřebovala osouložit ještě 3 kamarády a vypadá to, že pojedu za dalšími, když je doma taková nálada (samozřejmě výmysl). Musím říci, že např. ze žárlivosti jsem ho tímto už vyléčila. Když mi něco přikáže, tak to udělám jen v případě, že to chci i já, a tehdy, kdy to chci udělat. Některé jeho "nápady" úplně ignoruji. Chovám se prostě po svém. Manipulátor totiž může manipulovat jen tím, kdo se nechá. Vím, že nemá smysl s nimi o tom mluvit, vysvětlovat jim, snažit se být lepší - to prostě nejde. Buďte tím čím jste a buďte tím rády. A teď mě ukamenujte :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.