| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráda bych volně navázala na předchozí téma. Bavila jsem se s manželem, jestli kdyby zjistil, že jeho kolegyně v práci je prostitutka, jestli by ji odsoudil. A zároveň, jestli kdyby věděl, že jeho kolega si kupuje prostitutky, jestli by ho odsoudil. A koho víc.
Překvapivě mi tvrdil, že horší je ta prostitutka. Že u kolegy by s tím měl problém, jenom pokud by byl ženatý a dělal to manželce za zády. Nerozumím tomu, podle mě nabídka určuje poptávku, a klineti prostitutek jsou ti, co rozhodují o množství a ceně té služby ne?. To je jako odsuzovat MacDonald, že prodává hamburgry. Přece větší vinu nesou lidi, co ty hamburgry jedí ne?
Jak to vidíte vy? Je odsouzeníhodnější prostitutka nebo její zákazník? Vážně mě manželův postoj překvapil~e~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.