Opravdu Landa způsobil svým projevem všechno tohle, co je tady napsáno??
Mám ho ráda, jeho písničky mi hodně daly, muzikál Krysař je úžasný.
Že je tahle země zkorumpovaná, že si ty nahoře hrabou pro sebe a my dole je nezajímáme je jasná věc. Kdo je tak spokojený, dobře. Já spokojená nejsem. Jdu nakoupit do krámu (Albert) a tam je všechno zdražený, aby mohli v lednu, až se zvedne DPH, hlásit, že u nich se nezdražuje. Musím platit drahou elektřinu a plyn, aby se generální mohli odměňovat pul miliónem ročně za dobré výnosy.
Kdy vymyslel že to či ono je duševní nemoc? A ještě se pohoršuje, že tomu dotyčný věří? Kdo tu nastolil co je správné a co ne? Například děti vyrůstají podle tabulek, očkují se podle schématu a pokud někdo vybočuje (třeba udělá první krůček později nebo neumí ve 4letech nakreslit něco, co by měl podle tabulek umět), tak se hnedle hledá diagnóza.
Prostě musíme být všichni jako přes kopírák, jinak hned vyfasujeme diagnózu. Popravdě je mi z těch odpovědí a názorů tady malinko blivno.
Landa chytře využil přímý přenos a řekl svůj názor, protože kdo by ho poslouchal, kdyby si stoupnul třeba do parku? Má na to právo. To je totiž demokracie. Nikoho neurážel a nebyl sprostý. Že jsou mezi námi zloději? Jsou. Nikoho nejmenoval. Že jsi svoje ideály pojmenoval jako krále -moudrost apod.? Fajn, proč ne? Že nedotáhl do konce některé své projekty? No asi to v téhle zemi prostě nešlo, třeba mu někdo házel klacky pod nohy-co my víme?
Každopádně on řekl svoje, já to vzala jako fajn věc. Lepší než poslouchat Bílou-miluju vás lidičky.....
Těším se na to, jakou mi udělíte diagnózu.
Ale prosím, nejdříve se zamyslete sami nad sebou