Radikální jsem v tom, že nesoudím podle barvy kůže, ale podle chování. Takže, např. mě nebetyčně serou lidi, kteří žijí ze sociálních dávek, které jsou vypláceny z daní pracujících lidí. A byla bych velmi radikální ve vyplácení těchto příspěvků. Atd. atd. - ale to je cźcela na jinou diskuzi.
Nevím no. Já si třeba myslím, že moje děti mají taky dobrý základ, ale nikdy bych neřekla, že z nich vyrostou rasisti. Protože to NEVÍM. Protože stačí jeden zážitek a může se Ti zcela změnit sysmém hodnot, celé Tvoje přemýšlení může jít úplně jinou cestou atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.