Přidat odpověď
naprosto s tebou souhlasím. Nikomu nepřijde, že by okrádal firmu, když si ofotí tuhle 2 strany, jindy 10 stran... Vždyť to nikoho nezabije... ale když má firma zaměstnanců několik desítek, a ti všichni kopírují, tuhle vezmou domů propisku, tamhle lepidlo.... tak by se všichni hodně divili, kdyby se to za celý rok nasčítalo, jak vysoká částka by to byla. Stejně tak např. hospodářka z jídelny u ZŠ - vím, že si pravidelně bere domů spoustu jídla, dokonce to jednou vyčíslila - prý je to super práce, protože ušetří 15tis. měsíčně, ale jako krádež jí to nepřipadá, divná jsem byla já, kdo se nad tím pozastavil (a že se nejednalo o zbytky, ale mimo jiné i o exotické ovoce, které já jsem v životě neviděla a děti v jídelně taky ne...). Je to stejné i u malé firmy, kamarádka má obchod a dvě zaměstnankyně. Neustále musela kupovat toaletní papír, protože pořád nebyl, pak šly zam. na mateřskou a má tam zástup - kupodivu ten toaleťák kupuje minimálně, takže si ho dřívě zaměstnankyně braly domů.... Lidi by se měli nad sebou hodně zamyslet.
Předchozí