Napsala jsi to moc hezky. Každý by měl začít sám u sebe. Někdo "může" krást v práci obálky, jiný úklidové prostředky a ti nahoře holt "můžou" krást ve velkém. Já se taky snažím být poctivá-nic neošulit. Ale pak slyším v obchodě-můžete mi to napsat na paragon-třeba napište Daňové zákony-a v košíku má encyklopedii pro děti. A plno dalších daňových podvůdců. Vadí mi to. Lidi tu nadávaj, jak ty nahoře kradou-tak kradou taky-aspoň v malém, jak mají příležitost. Kdyby se dostali nahoru, byli by to oni, kdo by si ulil pár milionů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.