Dosud jsem měla částečný úvazek s flexibilní pracovní dobou a k tomu nějaké soukromé aktivity - přednášky, přípravu e-learningů, profesní zkoušky, velmi nepravidelně. Nakonec to asi celý úvazek hodilo, ale mohla jsem pracovat "kdy jsem chtěla" a i z domova.
Od ledna nastupuju do nového zaměstnání, na plný úvazek, cesta cca padesát minut. Manžel pracuje krátký dlouhý týden, tj vždycky dva nebo tři dny pondělí- pátek je doma a máme dvě babičky, které jsou ochotné tu a tam menšího vyzvednou a pohlídat a na staršího dohlédnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.