Přidat odpověď
Tak v tom případě jsem i v Praze ta první, home office mi zakýzali, pracovní dobu neupravili, práci se kvůli hypotéce bojim pustit. jinou se mi nepodařilo sehnat ani v té Praze, tedy takovou aby mělo cenu je měnit.
Karolíno myslím, že to přeháníš, ne každý kdo žije v Praze si myslí, že je hej....Je to spíš o tom, že i mě kdysi naštval známý z Karviné, když jsem tam byla (viděli jsme se tehdy prvně-byl to přítel kamarádky), tak dělal blbé narážky př. vystupovali jsem z auta a on, to mussíš zatlačit čudlík, není to auto na dálkové...apořád takové kraviny, po dvou dnech jsem ho měla plné zuby, zakompelxovaný blbeček, co nevytáhl paty, nic v životě nezkusil, hlavně že bydlel ve třiceti u maminky, zmohl se jen na blné kecy...., tak jsem si holt od známého v Praze půjčila TT-téčko a jela příště místo vlakem autem...nesnáším omezenost a je jedno z kterého města ten člověk je. V Karviné jsem viděla jak těžké to lidi mají, ovšem neznamená to, že já to mám v Praze přeci o tolik lehčí, ano mám práci, ale jsem v ní také díky dětem omezená a v práci poslouchám blbé připomínky, už zase jdeš brzo?? a podobného typu.....
Předchozí