O víkendu budeme porážet březnové jehně. máme zkušenosti se zabijačkou prasat, ovci jsme nikdy neměli. Prosím o rady a zkušenosti-jak stáhnout,co s kůží, jak rozbourat maso pro rodinu - dva dospělí a dvě děti (4 a půl a 2 a půl), jak a kde nechat odležet, jak potom zpracovat... jehněčí jsem dělala jednou a to pečená žebra na velikonoce. špatný to nebylo, ale jak to začalo stydnout, bylo to trochu žužlavý. dá se tomu nějak zabránit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.