| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anketní otázka - bydlíte někdo s velkou rodinu ve vyšších patrech, aniž byste měl k dispozici výtah?

Máme v hledáčku pěkné byty, ale všechno jsou to mezonety pod střechou ve starých činžácích, takže průměrně to dělá čtyři až pět pater bez výtahu.

Představuji si, jaké to asi je, chodit mnohokrát denně 4 patra, běhat si pro poštu (občas mi chodí až 23 kg balíky), tahat ještě nějakou dobu v náručí batole, nákupy jídla pro šestičlennou rodinu, věci na víkendy a dovolené (což obnáší kolem 6 velkých tašek, podle toho, kam se jede, a co všechno je potřeba)....

No, nevím, jsem teď zvyklá odnosit věci z bytu k výtahu a pak k autu. Je mi jasné, že bych měla krásnou vysportovanou postavu ~t~, a nebo bych taky byla totálně sedřená a proklínala den, kdy jsem se rozhodla jít do bytu bez výtahu.

Bydlíte někdo takle vysoko a dá se to zvládnout (podotýkám ve variantě, kdy tohle všechno dělá žena sama)? Kočár už tahat nebudu, hlavně to dítě, které zatím nespolupracuje a pak věci, věci, věci...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.