Jsem tam jako svědek. - objednané lékařské vyšetření - akutní lékařský zákrok - zaplacená dovolená To vše bych řekla, že je dostatečná omluva. Teda doufám. Ale co když je jednání nařízeno na 9 hodin ráno a cesta z místa bydliště je na 2-3 hodiny? Je dostatečná omlouva to, že bohužel se nemohu na tento čas dostavit, neboť musím zajistit odvoz syna do školy na osmou hodinu? A jak to bude s proplacením nákladů za zameškaný výkon práce, když v zimě se stane cosi a hromadný prostředek bude mít zpoždění a já to prostě nestihnu - kdo mi nahradí čas. A co když spletu přestupy - což se mi teda stává dost často, tudíž se nedostanu na místo určení včas - kdo mi bude hradit náhradu na výdělku? Je tohle někde extra ošetřeno? Nebo to závisí čistě jen na soudci? Ví to někdo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.