| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Janusko,

promin, Ty si jako myslis, ze malymu diteti ten strach samotna odbouras??

Me dite kousl asi ve dvou letech pes na detskem hristi, byl to pravek, to hriste nebylo oplocene, dite normalne bezelo a pes ho kousl do zad, hlavne teda do mikiny a nastesti jen trochu. Dite samozrejme brecelo a psu se pak balo. Ted je diteti o 10 vic, ale sakra jsi tak prastena, ze si jako myslis, ze jsem diteti mela vysvetlovat, ze to byla nahoda a ze pejsanci bezne nekousou? A to dvoulete dite, ze by to ve svem mozGu jako pobralo?

Dneska je to hriste davno oplocene, ale pamatuji si tu situaci dosud, byla jsem hned vedle ditete, ovsem pes pribehl a hryzl, nestacila jsem udelat ani Ň. Byla s nami moje tchyne, i ta byla v soku, majitelka se omlouvala, tchyne ji tehdy rekla svoje. Dite se pak psu asi balo, ale to prijde uplne logicke, ten pes byl vetsi nez to dite. Vysvetlovat, ze to byla nahoda by u dvouletyho dite fakt nepomohlo, je tu nejakej smalik, co si klepe na hlavu? I me o pet let starsi dite bylo tehdy velmi spatne.

Myslim, ze si asi nedovedes predstavit, co se v takove chvili deje a co se deje v nasledujicim obdobi a Tve rady jsou pekne k necemu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.