U syna jsem přestala v noci kojit právě, když se začal najednou okolo 13ti měs. budit co hodinu, cucnul a za hodinu zas. V tu dobu jsem byla už hodně unavená a vyhublá na svoji zdravou hranici. Prostě jsem místo kojení začla nabízet vodu (měla jsem připravenou u postele). První tři noci syn protestoval, ale pak pochopil, že kvůli vodě nemá smysl se budit a od té doby spal celou noc. To samé bylo u jeho mladší sestry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.