| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá zakladatelko, tvůj partner tedy manipálátor rozhodně je a řekla bych, že je to i forma psychickéhé domác.násilí,Je otázka zda to tak chceš a vyhovuje Ti to. To jak jsi psala, že od něho nechceš vlastně odejít. Jenom, že ta izolace, do které tě dostal, je velice nebezpečná. Až na Tebe někdy tu ruku vztáhne a a napadne Tě třeba, tak budeš mít velký problém ho opustit.Nebo i nemusí, ale rozhodně toho nennechá a bude se to stupňovat. Já jsem prožila násilí a zvládla jsem to jen proto, že jsem izolovaná nebyla. Nedovedu si představit, že bych manipulaci a psych.násilí čelila izolovaná. Nechci tě strašit, ale vím o paní, která také byla izolovaná tvrdě a pak spáchala sebevraždu, protože fakt nemohla už dál a nikdo ji s tím nepomohl, protože o tom ani nevěděl. Proto radím, rozhodně to řeš. Řekla bych, že mám právo se stýkat samozřejmě se svoji rodinou, kdy uznám za vhodné a rozhodně nebudu nikde říkat, že jsem anorektička atd. Jestli se mu to nelíbí, tak prostě rozvod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.