Není to o církvi jako takové, ale o tom co se dělo ve jménu boha i když původní úmysl byl ušlechtilý. Nikdo za to nikdy nebyl potrestán. Dokument o těchto domech nebyl v Severním Irsku ani vysílán. Nic a nikdo ani církev by neměla mít absolutní moc. Byla jsem v absolutním šoku, když jsem viděla film a začala se o to zajímat. Našla jsem dokumenty a související videa(všechny, co jsem našla byly v angličtině). Netušila jsem, že něco takového je možné ve vyspělé zemi v Evropě před pouhými 16 lety. Ty jsi o tom věděla?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.