Žubko jak kdo,manžel si vzal vedlejšák dojíždí 120 km do své práce 120 km na vedlejšák.Fajn budem se mít líp,houby přestali mu platit práci ve svátek,má místo toho volno.Jenže zas tolik vedlejšáku není.Já se mořím se školou učím se po nocích a ve finále mi pan ministr řekne,že mi škola bude na houby.Že nás prostě neuzná.Takže budu chudší o pár tisíc za školu a budu moct mejt akorát tak záchody.Můj problém,že nemám debilní registraci,protože nemám prachy a čas objíždět přednášky na kredity.Navíc stejně na oddělení nemůžu.A tady zaměstnavatelé prostě na absolventy ve věku 40 let zvědavý nejsou.Je jim houby po tom,že maj stáže třeba mimo ČR a přehled v oboru. Ne nejsme na pod hranicí bídy ,ještě můžu dětem koupit základní oblečení a nám dospělým občas taky.Jídlo můžu koupit taky.Ale je to už strašně únavné furt počítat každou korunu.Kdyby aspoň byla vidina že bude líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.