Tak ono se dá studovat i pro zábavu nebo kvůli osobnostnímu růstu, pak klidně při RD, proč ne. Jenom nejspíš není v zájmu státu to platit. Já jsem si kdysi takhle bokem jednu školu udělal, informatiku, známky jsem měl dobré, podle nich patřím mezi nejlepších 10 % absolventů, neumím ovšem nic moc a živit bych se tím nemohl (resp. asi mohl, ale škola by mně v tom příliš prospěšná nebyla).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.