| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V podstatě s Tebou souhlasím.
Taky jsem evangelík. Chodila jsem na náboženství a do evangelické komunity.
Docela mě odradilo, když mi jedna hodná teta(jak jsme učitelkám náboženství říkali) řekla, že můj děda, který je velmi hodný člověk, nepůjde do nebe, protože je ateista.Jako dítě jsem se s tím nemohla smířit a vyhodnotila jsem církev jako nekompetentví instituci(jejich pohled na věc se neshodoval s mým) tak mi to nadšení podalo a nakonec jsem přestala chodit. Víru ale v sobě mám a snažím se podle toho žít.
Celibát není boží přikázání. Je to výmysl cirkve, který vznikl až ve středověku, aby se nedělil církevní majetek. Bohu bude jistě milejší, když bude kněz žít v láskyplném vztahu s ženou(jak to mají evangelíci), než v pedofilním s ministrantem.Zákony katolické církve jsou proti bohu.Pedofilního kněze s klidem přeloží a tím uvrhnou do nebezpečí další děti, než aby ho vydali spravedlnosti.
To samé je, když jeptiška týrá ubohé svěřence..v očích církve je její chování v naprostém pořádku.
Když jsem zakládala téma o magdalénských domech, dala jsem tam i odkazy na videa na you tube. Jedním z nich je dokument který běžel na chanel 4. Je to v angličtině. Jsou to svědecké výpovědi 4 žen, které byly vězněny v Magdalénských domech. Je to moc zajímavé, určitě se podívej.http://www.youtube.com/watch?v=FtxOePGgXPs

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.