A jak bys ho udala? Jako zavolat na normální policii městskou? A nevím to jméno, nevím jak ho mám zjistit, nevím ve kterém patře bydlí a ve kterém bytě, tak se nemůžu ani podívat, on se sem přestěhoval cca před dvěma lety, toho druhého tolik nepotkávám... jo a jednou jsem na něho něco křikla přes sklo dveří a i z okna, protože mi došly nervy (ale to mě asi neslyšel)... dnes jsem ho viděla z balkonu jak před ním jedna holka přešla na jinou stranu a šla jinudy, ale asi mu nikdo nic neřekne nebo nevím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.