zavolej na městskou a poptej se jich. já mám s měšťákama docela dobrou zkušenost, ne vždy to bývá nějaká katastrofa. tenkrát sem je zavolala, vysvětlila probém, že pes má půlku lebky na padrť, že ji žalovat nechci, ale něco se s tím dělat musí. oni dojeli druhý den a měli s ní asi ne moc příjemný rozhovor, po kterým se nám přišla omluvit a zaplatila nám sama od sebe i nějaký peníze. sice to byla sotva půlka částky, oc padla na zotavení toho našeho vyratlenýho ratlíka, ale pro mě to už bylo tím pádem ok. hlavně že už ho nenechala běhat jen tak
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.