| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ano, podobně.

Na radu tady kdysi jsem na plot rozmístila VIDITELNÉ CEDULE - oranžové a velkým písmem.

"prosím abyste hlídali své psy, je tu pes, který hlídá své území"

No... poté, co zase navolno, tam stále.. strčil pes čumák k nám přes plot. Náš pes vyrval dvě plaňky a jemu pocuchal mordu. Já se omluvila majitelce, ta se omluvila mně, - že na našem pozemku její pes neměl co dělat. Měla pravdu, škody bych nehradila, ten čuchometr byl u nás.

Po umístění cedule -
Nejlepší bylo, když pak šla paní s třemi jorky na volno, další s dvěma pudly.. a na tu ceduli neviděla. Tak si ji šla přečíst blízko, psi s ní.
Naštěstí - pes při útoku řval, ňafal ... že rychle vycouvaly obě. Sama mám jorka, kdyby je protáhl mezi plaňkami, dopadlo to blbě.

A PAK PŘISTÁL TYPICKÝ DEBIL.. asi si chtěl potvrdit, že má vycvičeného psa, prostě cvičil svého psa u našeho plotu. Velice pravidelně. Když jsme ho požádali, aby tak činil o kus dál, prohlásil, že to je to správné, on má toho LOVECKÉHO, co to musí zvládat. Nakonec jsem to nafotila, prohlásila, že když náš pes prorazí plaňky... on má psa na vodítku a navolno. (ale stejně by to byl malér náš).. navíc kravál, náš pes řval, štěkal, lítal, narážel do plotu, do kovových vrat...

Toho loveckého dusil v kotci celé dny další rok a půl - ten pes brečel v jednom kuse .. a další rok a půl jsme při jeho výstřelcích (tipuji, že byl vždycky ožralej - vlastně soused přes ulici).. zavírali psa, když jsme ho viděli, nebo ho vzali na vycházku.

Debil. Pak to zjistila i jeho přítelkyně a vylifrovala ho, ale tohle by mělo nepříjemné důsledky, kdyby ten náš ten plot rozbil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.