ale mně to fakt vysvětlovat nemusíš, vlastně jsi to přilípla na můj příspěvek, že někdo psy, někdo kočky, někdo akvárko, někdo králíky.. někdo koně... atd.
a mimoto jsem psala, že to není volba pes versus kočka.
Já to prostě beru a chápu, roky jsem se bála psů i malých. Kočku jsem doma nechtěla NIKDY. Myši ani omylem. Všechno se nějak odehrálo a odehrává.
Jako co fakt ne jsou pavouci. To půjdou synové fakt z domu včetně těch jejich laboratoří a akvárek. Tohle u nás dobrovolně BYDLET NEBUDE. Nedobrovolně máme korektní vztahy i doma i na chalupě.. Já je nezabiju ... a oni se nebudou bránit, když je klepu z koštěte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.