Přidat odpověď
nevychovatelná blafna to je.
ale taky - to je bez papírů, na inzerát koupě, paní měla jorků plný dům, smradu jak v hradu, jorků tam lítalo - fakt hromada...
byla skvělá, věděla - ona nám to 3 hodiny vysvětlovala, že Jaroušek má rád jenom šunčičku, Anička moc nežere, ale granulku si dá a pak tvaroh...
3 hodiny... fakt úžasný přehled, já se ztratila, když ta smečka přilítla, přeletěla konferenční stolek a 3 mi přistáli na klíně a dvě za krkem. Mezitím nám .. nevím jaký počet- pochcal boty.
Vypadalo to, že všichni.
Odešla jsem s tou, co nejí, očkovaná je, ale fakt nechce nic jíst, kdyby umřela do roka, vrátím vám peníze, - očkovací průkaz přidán.
Dva dny nejedla..
pak? jak popelnice. Někdo klapne pusou a ví, že se to nedělá.. ale je pod stolem a žebrá - mrcha... a má zmapovaný talíř, jak na něm ubývá, tak vyje, štěká, skáče... žere úplně všechno, co jí kdo dá.
Krmíme granulema, krotím 3/4 rodiny, aby nebyla jak koule. I jí krotím, ona ale fakt vyžere i žrádlo kocourovi v jiné misce.
Jí je jedno co žere, rajčata, ořechy, mandarinku, banán,... kdybychom jí vyhověli tak je fakt jak bojler...
Předchozí