| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nějak to tu blbne, právě mi to říká, že nejsou žádné příspěvky, snad se to sem dostane.

Ahojky, tak nevím, kde začít. Mně je o tři roky víc než tobě, bydlíme v Brně. Adámek samozřejmě do školy taky předčasně nepůjde, ale uvažovali jsme o tom, protože v Anglii už by do školy od tohoto září chodil. Taky mám pocit, že má proklatě moc energie a že by vůbec nebylo od věci, kdyby jej něco trošku zaměstnalo. Nejen fyzicky ale i jeho šedé buňky mozkové;-)
Kde začít. Napadá mě jako charakteristika zdraví, ale to je asi blbost, nicméně je to věc, která nás hodně ovlivňuje, takže budiž. Adam je od narození ekzematik (teď už OK), má všelijaké alergie, astma a je (nejspíš) celiak, čili na BL stravě. Snažím se, aby jedl zdravě, ale neblbnu, protože jeho strava je i tak drasticky osekaná. Jinak je to hrozně príma kluk, je chytrý, i když hodně citlivý a ještě jsou v něm zbytky velké bázlivosti. Chodí na keramiku, do Sokola a na logopedii:-) Taky chodí do školky, od prosince i na některé obědy, snad se to ještě zlepší. Chci ho naučit plavat, sama jsem vydra, ale on má k vodě odpor, což je blbé:-(( Není sportovní typ a na fotbal bych ho patrně musela vodit já. U nás se hodně čte, poslední dobou trávíme fůry času logo cvičeníma. Taky hrajeme rádi pexeso a Člobrdu, ale to nesmí být v okolí Amája, která se toho z pochopitelných důvodů účastnit nemůže a zuří. To je její oblíbená činnost. Mája je zatím zdravotně v pohodě, až na to, že má sníženou imunitu, takže musíme být hodně opatrní s chozením do kolektivu, což mi hodně vadí, protože občas je doma ponorka. V tom se asi lišíme. Nemohla bych přežívat bez trošky práce. Svoje děti miluju a užívám si je, ale o třetím neuvažuju, ani bych nemohla.
Jejda, došla mi inspirace.
Co děláte s volným časem vy? Jak budeš kombinovat jedno dítě ve školce, druhé do školy? To mě docela děsí, vozit dvě děti ve stejnou dobu na dvě různá místa. Doufám, že brzy začne průmyslové klonování, nějakej klon by se mi docela hodil:-)
Musím končit, přetahujeme se s mužem o počítač.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.