Kdyz byla treti dcera ve veku, kdy by mela lezt, tak jsme byli bohuzel v situaci, kdy jsme ji nemohli davat na podlahu nikde. Takze proste nelezla. Potom se soupala po zadku. V den, kdy ji bylo 16 mesicu, jsem ji poridila prvni botky na ven. Potom tedy i lezla. Ted ji pred tydnem bylo 6, ve skole je v nejvyssi skupine na cteni, cte plynule, pise krasne (pred mesicem jsem ji neverila, ze to psala onaa myslela jsem si, ze to byla prace jeji starsi sestry). V matematice ok, i kdyz tak napred jako ve cteni a psani tedy neni. Momentalne neni schopna pochopit nasobilku 5ti, cimz me privadi k silenstviiiiii.
Tak bych to az tak nehrotila. Nasi me tenkrat vystresovali a pri navsteve CR jsem ji nechala udelat UZ kycli.
Ostatni deti lezly tak nejak primerene, i kdyz druhorozena dcera asi taky az v 10 mesicich.
Prvorozeny syn ma vrozenou vadu u prstu na nohach, tak me s nim v jeho 8mi mesicich poslala Mudra v CR na rehabilitaci (dneska tedy nechapu souvislost
). Tam mi sestricka rekla, ze je maly uplne pripraveny na lezeni, ale nevi, jak na to a ukazala mi, jak ho napolohovat a dat ruku za jeho chodidla. Nooo, prstiky mu nevyresila, ale lezl hned druhy den a treti den se z toho objevu rovnou i postavil
. Takze je mozne, ze mala jen nevi, jak presne na to.