| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

qweeeerty, zrovna to chci napsat - že jsme celkově nekoncepční rodina.....chi chi.......takže se nelze ani moc divit, že syna leccos nenapadne...ale celkově jsme s mužem z něho překvapení - v podstatě je nejpořádnější z nás všech.

Jo, a ještě jsem chtěla napsat, aby jste nevěřili tomu, že když je dítě bordelář, že v dospělosti shnije ve špíně.......u nás doma vyždycky bylo a dodnes je perfektně uklizeno - nikde se nic nepovaluje, všechno má své určené místo, maminka uklízí pravidelně, táta je puntičkář, má srovnaný i sklep a byl scjopen mě volat z okna zpět domů jen proto, že jsem nezhasla v koupelně......uklízeli jsme , já i brácha pravidělně, všechno jsme museli mít v pořádku, všude utřený prach, poslele jsme stlali snad ještě ve spánku.....a jen co jsem vypadla z domova, projevil se na plno můj vrozený bordelismus...~t~......a veškerá výchova je ta tam.~y~

Jako uklidit umím, to zasejc jo, ale nedělám to ráda, netěší mě to, umím si najít milion zábavnějších činností a hlavně u nás se věci přesouvají z místa na místo snad už i samy.......takže když hledám půl dne gumáky(holinky) a nakonec je najdu, světe div se, v botníku, kam jsem šla až jako na poslední místo, už se ani nedivím.......celou dobu jsem měla za to, že tamurčitě nejsou, že jsou určitě uklizené někde jinde, aby v botníku nepřekážely apod.

Takže, neklesejme na mysli, mám za to, že s tím stejně nic nezmůžeme - no, i když.......možná rákoska by pomohla.....~j~...ale tu doma nemáme.
A bolí to s ní....~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.