No, taky bych chtěla budoucí prvorodičky uklidnit, oholená jsem sice nějak byla (teda určitě ne komplet, ale nějak jo), ale zato jsem se při porodu několikrát pozvracela a pokadila a nikdo nic neříkal. Měli jsme všichni dost starostí s tím, dostat kluka ven, než aby řešili takové podružnosti. Obecně mi porod přijde natolik "nehygienický" že mi připadá, že na troše chlupů při tom může sejít jen skutečnému puntičkáři, případně magůrkovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.