| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jano,
chápu, kam míříš, takže podle tvého očekávání:
Ne, nejste přísní rodiče, děláte to výborně a dcera je krásně vychovaná. To kamarádka je příliš benevolentní a dělá to blbě.

A upřímně: Třeba to má kamarádka opravdu o mnoho složitější než ty.
Než se mi narodily děti, myslela jsem, že výchova je téměř všespásná. Když se mi narodilo první dítě, tak do jeho 2,5 let (než se narodil prostřední) jsem věřila tomu, že jsem dokonalá matka. Další dítě jsem se pokusila vychovávat stejně a hle, ono se jaksi "vzpíralo". Dokonce mě tlak okolí donutil jít s ním k psychologovi. Třetí dítě je zase úplně jiné.
Když dám příklad s těmi horami - nejstarší jde, ani nehlesne, všude na nás čeká. Prostředního to baví jen ve chvíli, kdy se přelézají nějaké kameny, prolézají průsmyky, přeskakují potoky, v rovných úsecích najednou vadne a nejradši by se nechal nést. Nejmladší si u toho potřebuje povídat a zastavovat se u kytek, brouků, atd. Dovedu si představit, že mám dítě, které fakt chodit nechce.
Nedovedu si představit, že ho s sebou vezmu na túru, když to nesnáší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.