Přidat odpověď
Ahoj holky, potřebuji radu. Jsem cca 2 měsíce na ÚP, skončila mi RD, ale vzhledem k tomu, že jsem měla 2 děti po sobě, byla jsem doma 7 let. Teď jsem byla na pohovoru do call centra, hlásila jsem se na plný i poloviční úvazek, protože tam nebyly uvedeny směny, prošla jsem šíleným celodenním pohovorem, volali mi, že mě berou, ale má to háček-chtějí mě na plný, směny jsou ale od rána do 22 h večer, každý týden jinak, občas na někoho vyjde víkend nebo noční, v tom by problém nebyl.Ale teď opravdu nevím, co dělat, bydlím v ústeckém kraji-takže velká nezaměstnanost a navíc vím, že si nemohu vybírat, mám sice maturitu a nějakou praxi, ale nic extra. Ale na druhé straně-školka i družina do 4,manžel se vrací cca v 6 hodin večer, musela bych si plati někoho na vyzvedávání a občas by odpo pomohla mamka, ale asi by to byl masakr, co se týče dětí, kdo by s nima psal úkoly atd. a navíc by mi po zaplacení chůvy asi moc nezbylo, navíc manžel je proti.Co by jste dělali na mém místě, bojím se, že pak nebudu moci nic sehnat a na pracáku budu dlouho, ale vím, že ty směny budou asi neúnosné, tipuji to na např. 6–14,8+16,10–18,12–20,14–22.Paní to chce vědět do začátku ledna, mám ji napsat, že pokud nejde ten poloviční, tak to nemohu přijmout nebo by jste to zkusili.
Předchozí