| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

když si vzpomenu včas (tj 24 hodin předem), nechám rozmrznout v lednici. Když ne - což je většinou, tak na lince - od večera do rána mi to v lednici nerozmrzne, v nejhorším to jistí mikrovlnka. Nikdy nám nic nebylo, pak to dostatečně tepelně upravíme a zmrazujeme maso kvalitní (snad) a čerstvé (snad). Nachystané (předem naporcované, atd.) maso někdy zmražené rovnou hodím na pánev nebo do vody - dle toho, co vařím~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.